Gyümölcssavas hámlasztás

A gyümölcssavas hámlasztó kezelések, kúrák speciálisan az őszi-téli kozmetikai kezelések közé tartoznak.  A hámlasztást követően felgyorsul a bőrsejtek „kicserélődése” befogadóvá, feszesebbé válik a kezelt bőrfelület, látványosan javulnak a bőrproblémák.

A kezelés menete:

A High Care®-nél nagyon fontos szempont, hogy minden kezelés bőrdiagnózissal kezdődik. A kozmetikus a bőrtípus megállapítását követően rögzíti a bőr aktuális állapotát (száraz, dehidratált, érzékeny, pigment foltos, rozáceás, öregedő, aknés) és ennek megfelelően állítja össze – a vendéggel egyetértésben – a személyre szabott kezelést, kúrát.

  1. lépésként letisztítást végezne egy nagyon intenzív tisztító balzsammal, a Cleansing Balm A proteines peeling eltávolítja a bőr felső rétegét.
  2. lépés: a gyümölcssavas hámlasztás. A High Care Cosmetics egyedülálló módon több éve alkalmazza az 55 %-os gyümölcssavat, amely rendkívül hatásos, mégis kíméletes és bőrbarát. A tiszta, természetes savak és a többi értékes összetevő kombinációjával érik el az optimális eredményt. A glycolsavat (cukornádból, szőlőből, rozmaringból és vadszőlő levélből nyerik), a citromsavat citrusfélékből, citromból, cseresznyéből, málnából és szederből. Ezen túl a termék tartalmaz még almasavat, glükonsavat és ureát.

A savkomponenst ultrahang segítségével juttatjuk a bőr  mély rétegeibe, majd befejező mozzanatként egy nagyon különleges kaviáros pakolás, a Timeless Aktív Mask kerül a bőrre.

Hatásai

» Peelingez, mikrohámlasztást idéz elő
» Hidratál és javítja a bőr nedvességmegtartó képességét
» Keratolitikus (hámoldó) hatása van
» Kiváló antioxidáns hatás érhető el

Mire ajánljuk

» Aknés bőrre (arcon, háton)
» Fénykárosodott, pigment foltos bőrre
» Érett, öregedő bőr általános bőrfiatalítására

Amit a kezelések során a vendég tapasztal

» Egyértelmű javulás a bőr állapotában
» Összehúzódnak a tág pórusok.
» Eltűnnek a kisebb ráncok, a mélyebb ráncok pedig finomabbá válnak
» Megváltozik a bőr színe
» Halványodnak a pigment foltok, csökkennek az anés bőr kellemetlen tünetei
» Az arcbőr határozottan fiatalabbá válik

Kell-e speciális bőrápolást végeznem otthon?

Igen! Nagyon fontos hogy a kozmetikus által javasolt termékekkel otthon is folytassuk a kezelést, – akkor az eredmény 100 %-ban garantált.

Hány kezelésre van szükség?

Az optimális hatás érekében 3-5 alkalmas kúra hosszantartó eredményt biztosít.

Mit ajánlott megvásárolni?

» Cleansing Balm tisztítót, 3:1-ben,
» Timeless Aktív Mask vagy a Balance krém,
» Charming Mask (10 %-os gyümölcsssavat tartalmazó krém maszk, melyet heti 2-3 alkalommal használhatunk, ezzel hosszú ideig fenntarthatjuk az elért eredményt.

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Kozmetikusunk visszahívja Önt

Visszahívást kérek
Megosztás