Kozmetika Miskolc

Rólunk

Az 1992. óta Magyarországon működő High Care® Cosmetics holisztikus kezelései, termékei mögött tudományos kutatások egész sora áll. A High Care®-t az anti aging és cellulit kezelések specialistájaként tartják számon a világ több, mint 40 országában. A legjobb minőségű szolgáltatásokat (arc-és testkezeléseket), termékeket ajánljuk vendégeink számára.

Szakembereink (kozmetikusaink) több éves tapasztalattal rendelkeznek, folyamatosan fejlesztik tudásukat, követik és alkalmazzák az aktuális trendek újdonságait. Üzletünkben fontos szempont, hogy vendégeink számára teljes intimitást biztosítsunk. Ezt szolgálja a kabin-rendszer, amely megteremti férfi vendégeink számára is, hogy szolgáltatásainkat igénybe vegyék.

High Care® Centerük egyben országos referencia üzlet is, havonta eseményekkel, akciókkal, kedvezményekkel várjuk vendégeinket. Hűségkártya programunk pedig remek lehetőség arra, hogy lojális vendégeinket extra kedvezményekben is részesítsük.

Tisztelt Olvasó!

Remélem e rövid bemutatkozóból is kiderült, hogy nagyszerű szakember csapat várja az Ön érdeklődését. S én, aki e sorokat Önnek írom a magyarországi High Care talán legnagyobb „szerelmeseként” büszkén és hittel ajánlom magunkat, mert tudom, hogy az egészség és a szépség olyan ajándékai az életnek, amelyekért mindenki maga tehet.

Lavotha Ildikó
cégvezető

Szakembereink, akik Önt is nagy szeretettel várják:

VARGA IBOLYA

High Care szakkozmetikus

1995 júniusa óta vagyok a High Care ® „család” tagja. Szakkozmetikusként „küzdök” az idő múlásának látható jeleivel. Szeretem a High Care®-ben végzett munkámban azt, hogy a szépség mellett fontos az egészség szem előtt tartása, és a többi élőlény életének tiszteletben tartása. – A High Care® cég a kutatások során nem végez állatkísérletek, növényi eredetű és szintetikusan előállított hatóanyagokat használ.

NENICSKA NÓRA

cellulit-terapeuta

1994-től dolgozom a High Care® Cosmeticsnél. Az eltelt közel 23 év alatt, nagyon sok embert ismerhettem meg, akik különböző problémával (pl. túlsúly, cellulit probléma) fordultak hozzám. Nagyon sok elégedett törzsvendégem van, köztük olyan is, aki már több, mint 20 éve jár hozzám. Ők rendszeresen veszik igénybe fenntartó kezeléseinket, illetve szívesen kipróbálják legújabb kezelési eljárásainkat is. – Erre nagyon büszke vagyok.
Nagyon szeretem a munkámat, azt, hogy nagyon sok embernek tudok segíteni abban, hogy elégedettek lehessenek testükkel. E mellett ez egy folyamatos kihívás is számomra, mivel két egyforma eset nincs. Munkámat segíti cégünk egyedülálló számítógépes anamnézis programja, mely egyénre szabott ajánlásokat ad a hozzánk látogató vendégeknek problémájuk megoldására. Úgy érzem, hogy a High Care-nél folyamatosan fejleszthetem tudásomat, mivel az évek során nagyon sok új kezelési eljárást tanulhattam meg.

PAPP ANDREA

mester kozmetikus

Örömömre szolgál, hogy 2022. november 1-jétől tagja lehetek a High Care csapatának.
Több, mint 20 éve dolgozom a szakmában: kozmetikus szakoktatóként, vizsgáztatóként, elismert sminkesként, sminktetoválóként. Többször voltam sminkversenyeken zsűritag. . Úgy gondolom, hogy a High Care holisztikus szemléletű kezelései a szépségen túl az egészséget is kiemelten támogatják, így nagy elismerés számomra, hogy elsajátíthattam a High Care egyedülálló kezelési eljárásait, hogy megismerhettem professzionális termékeit.
Szeretettel várom a régi és új vendégeket a High Care fantasztikus arckezeléseire!

Tóth-Ducsai Júlia

mester kozmetikus

2022. októberében kerültem a High Care-hez. Megismerve a cég termékeit, kezelési eljárásait, teljesen megváltozott a véleményem a „hagyományos” kozmetikai kezelésekről. Csodálattal tapasztaltam, hogy mennyire látványos kezeléseket lehet végezni a High Care professzionális kozmetikai készülékeivel, a különleges, egyedülálló, orvosi tisztaságú hatóanyagokat tartalmazó termékekkel. Örömmel tölt el, hogy vendégeim is elégedettek, hiszen a különböző bőrbroblémákra személyre szabott megoldásokat kínálunk, mely garantálja a hosszan tartó és hatékony ápoltságot.
Örülök, hogy a High Care kozmetikusaként sok-sok vendégnek szerezhetek csodás pillanatokat, Másoknak örömet szerezni és olyan munkát végezni, melynek azonnal látható eredménye van, egy csodálatos érzés.
Hálás vagyok hogy a magyarországi High Care Cosmetics cég csapatához tartozhatok.