MIT TEHETEK A NARANCSBŐR ELLEN

NARANCSBŐRÖM VAN, – MIT KELL TUDNOM, MIT TEGYEK?

A narancsbőrről általánosságban

Napjainkban nagyon sok hölgy problémája a narancsbőr vagy cellulit. 50 évvel ezelőtt szinte még a fogalmat sem ismertük. Több, mint 30 éve már kezelik ezt a problémát. Ma sajnos már egyre fiatalabb korban jelentkeznek a tünetek és a túlsúlyos férfiakat is érinti ez a jelenség.

Mit kell tudnunk a narancsbőrről?

A narancsbőr egyszerűen megfogalmazva felfúvódott, salakanyagokkal telítődött zsírsejteket jelent a bőr alatti kötőszövetben. Leggyakrabban a combon, popón, hason, a felkaron jelenik meg. Normál állapotban a zsírsejtek gombostűfej (1-2 mm) nagyságúak. A narancsbőr/cellulit esetében ezek az aprócska zsírsejtek salakanyaggal telítődnek és akkor méretes, babszem nagyságúra is megduzzadhatnak.

Ezekben a felfúvódott zsírsejtekben tehát salakanyagok, anyagcsere végtermékek tárolódnak. Ezek az anyagok nyirokfüggőek. Vagyis nem a vérkeringés, hanem a nyirokkeringés szállítja el őket, de méretükből adódóan akadályozzák a megfelelő nyirokkeringést. Továbbá, a nyirokfolyadék nem áramlik magától. A nyirokrendszer áramlását a mozgás segíti elő, és ehhez az is szükséges, hogy bőrünk, kötőszövetünk feszes legyen, hiszen az „izompumpa” csak ekkor működik kielégítően. A probléma akkor kezdődik, amikor a kötőszövetünk, bőrünk elveszíti feszességét.

A narancsbőrnek 3 fokozata van…

Mi magunk is megállapíthatjuk, hogy narancsbőrünk, cellulitunk milyen erős, milyen fokozatban van.

A narancsbőr 1. fokozata a leggyengébb formája a narancsbőrnek. Csak úgy fedezhető fel magunkon, ha önvizsgálatot végzünk. A hüvelyk és mutató újunkkal elvégzünk egy egyszerű „összecsippantásos tesztet” a comb belső oldalán. Ha ekkor apró, pici gödröcskéket észlelünk, akkor első fokozatú narancsbőrről, cellulitról beszélhetünk.

A 2. fokozatú narancsbőrt úgy vesszük észre, hogyha keresztbe tett lábbal leülünk egy székre, és oldalra nézve a nyomás hatására gödröcskéket, bemélyedéseket tapasztalunk, nem egyenletes, sima a bőrünk.

A 3. fokozat megállapításához nem kell más tennünk, csak beállnunk a tükör elé. Ha már szabad szemmel is látjuk a laza, matracszerű, egyenetlen bőrfelszínt, gödröcskéket, barázdákat, esetleg a pókháló ereket, – akkor ez már a legerősebb fokozata a narancsbőrnek a 3-as fokozat. Ezek a tünetek megjelennek már a felkaron és a hason is.

Miért alakul ki a narancsbőr vagy cellulit?

A női szervezetben a pubertás kor után a kötőszövet egyénenként eltérő módon meggyengül. Ennek örökletes oka is lehet, de rásegíthetünk a fogamzásgátló tabletták szedésével, a napjainkban oly jellemző egészségtelen táplálkozással, a túlzott húsfogyasztással. A húsfogyasztás problémája mögött pedig a nagyüzemi hústermelés áll, ahol növekedési hormonokkal érik el az állatok gyors vágósúlyba kerülését. A napi rendszerességgel fogyasztott készítmények nem egészségesek, nagyon sok salakanyagot halmozunk el ezáltal a szervezetünkben. A másik fő probléma a kevés mozgás, amely hozzájárul ahhoz, hogy a salakanyagok lerakódnak és ez a narancsbőr, cellulit kialakulásához vezet.

Ha nincs túlsúlyom, lehet-e narancsbőröm?

A válasz: igen. Ha már egy kevés többlet súlyunk van, többnyire már akkor is megállapítható, hogy narancsbőrünk van. A két dolog elválaszthatatlan „testvérei” egymásnak. A cellulit vagy narancsbőr nem más, mint felfúvódott zsírsejt, melyben salakanyagok, el nem égetett tápanyagok tárolódnak el. Nincs ellene csodaszer, sem csodatapasz! Ezzel a problémával foglalkozni kell! Változtatnunk kell életviteli szokásainkon, táplálkozási szokásainkon, a folyadékfogyasztásunkon, és sokat segíthet a rendszeres mozgás is. A kozmetikai kezelések pedig célzottan veszik kezelésbe a narancsbőrös és cellulitos testrészeket, fokozzák a nyirok és vérkeringést.

A High Care® Cosmetics a narancsbőr kezelések specialistája

A High Care mindent tud a narancsbőrről

A cellulit vagy narancsbőr probléma nagyon összetett. Sokat tehetünk mi magunk is, de ha szakemberhez fordulunk, biztosak lehetünk abban, hogy sikerrel járunk.
A németországi Weyergans High Care® Cosmetics cég közel 40 éve olyan kozmetikusokat, cellulit-terapeutákat képez, akik alkalmazzák a Differenciált Cellulit Terápia (DCT®) módszereit, amelyek nem másra, mint a kötőszövet erősítésére, a nyirokáramlás fokozására és a zsírsejtek csökkentésére épülnek. A Weyergans High Care® Cosmetics cég tulajdonosa, alapítója Dr. Rudolf Weyergans orvos-szociológus, aki a narancsbőr, cellulit témában az egész világon elismert szakembernek számít. Számtalan publikációja és könyve is megjelent e témában.

Magyarországon immár 30 éve a High Care® Cosmetics Hungária Kft. honosította meg ezeket a narancsbőr, cellulit elleni kezeléseket. Franchise rendszert épített ki „High Care Center” és „High Care Stúdió” néven, ahol a legkiválóbb szakemberek foglalkoznak a narancsbőr elleni kezelések sikeres alkalmazásával. A Miskolcon működő High Care® kozmetika referencia üzlet, mely az egész országban mintaként szolgál. 30 éve több ezer elégedett vendéget kezeltek a High Care® franchise üzleteiben. Kompetenciájuk megkerülhetetlen: innováció, csalhatatlan trendi érzés, szakértelem, bizonyítottan eredményes eljárások, nyugodt légkör, – ez az, ami a High Care® kozmetikai szalonokat megkülönbözteti versenytársaitól.

NARACSBŐR KEZELÉST MEGELŐZŐ ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Személyes konzultáció a narancsbőr kezelésre

A miskolci High Care® kozmetikában a narancsbőr kezelésekre érdeklődő vendégeket a High Care® Cosmetics egyedülálló számítógépes anamnézis, állapot felmérési programja fogadja. Ehhez nem kell mást tennünk, mint telefonon, e-mailben bejelentkezni a közel háromnegyed órát igénybe evő állapotfelmérésre, ahol a High Care® kozmetikusa, cellulit-terapeutája segítségével részletes, mindenre kiterjedő válaszokat kapunk aktuális állapotunkról. A High Care® Cosmetics számítógépes állapotfelmérésének különlegessége, hogy kizárva az ellenjavallatokat megkapjuk egy sikeres narancsbőr kúra javaslatát. Általános tapasztalat, hogy az eredményhez legalább 10 alkalmas narancsbőr kúrára van szükség, amelyben többféle High Care cellulit, narancsbőr elleni kezelést kombinálnak. Egy-egy alkalommal 1,5 – 2 órás időtartamot töltünk el a miskolci High Care® kozmetikában. A High Care® szakemberei felhívják figyelmünket arra, hogy a siker érdekében a kúra alatt nagyon fontos szerepet játszik a megfelelő (2,5 – 3 liter) folyadékfogyasztás, egészséges táplálkozás.

Egy sikeres narancsbőr elleni kúrában többféle High Care® kozmetikai kezelést kombinálnak

High Care kezelések a narancsbőr ellen

DETOX BODY STYLER

Méregtelenítés, savtalanítás egy „zsákban”

Lúgosítás, méregtelenítés oxigénterápiával – Detox Body Styler

Egy olyan új innovatív kezelési módszer az elsavasodás ellen, amely feszes bőrt ígér a comboknak, a fenéknek és a hasnak. Számtalan pozitív hatása van. Gyorsítja a fogyást, jótékony hatással van az allergiás panaszokra. A 30 perces kezelés csodálatosan pihentet és stressz mentesít. Az eljárás tudományos alapokon nyugszik, melyet a Weyergans High-Care Ag. az orvostudománytól vett…

Bővebben

A sav-bázis egyensúly különösen fontos szerepet játszik testünk anyagcsere folyamatának működésében. Ez az egyensúly felelős a bőrünk, kötőszövetük feszességéért. A nem megfelelő táplálkozás, a testmozgás hiánya, a stressz, kötőszövetünk elsavasodását okozhatják. Ennek erőssége összefüggésben van narancsbőrünk állapotával is. Az oxigénterápiás kezelés során a test alsó részé egy speciális fóliazsákba tesszük, majd az oxigén áramlását segítő Elektrolit-géllel kenik be testünket. A zsákba negatív ionokkal dúsított oxigént, úgynevezett plazmát áramoltatnak. Az oxigén a bőr pórusain keresztül bejut a testbe, ott találkozik a savakkal, aminek eredménye a savak semlegesítése lesz.  Ezzel a narancsbőr elleni módszerrel a salakanyagok eltávoznak, egyrészt pórusainkon keresztül, másrészt a vizelet által. Ami marad, az nem más, mint egy könnyű testérzet, feszesebb bőr.

Ennek a narancsbőr elleni kezelésnek az előnye, hogy

 • nagyon gyorsan méregtelenít,
 • már az első kezelés után érezhető a hatása,
 • nincs ellenjavallat.

VACUSTYLER

Vákuumterápia a narancsbőr ellen

Fogyás, méregtelenítés, vérkeringés fokozás – Vacustyler

A narancsbőr elleni harc leghatékonyabb fegyvere, mely az egészséget szolgálja. A vákuum-hullám kezelés oxigénnel és tápanyagokkal teli új, friss vért juttat a lábakba, majd a túlnyomás az elhasznált vért a salakanyagokkal együtt a kiválasztó szervek felé továbbítja. Eredményeként a bőr és zsírszövetek belülről tisztulnak ki. A sima bőr, rugalmas kötőszövet, javuló vérkeringés, a hajszálértágulatok és…

Bővebben

A NASA technológiát alkalmazó, pulzáló vákuumcső: a VACUSTYLER, – a legjobb módszer a narancsbőr ellen.

A miskolci High Care® kozmetikában ez a kezelés a vendégeink egyik kedvenc kezelése. A szabadalmaztatott eljárási módszert „pulzáló vákuumterápiaként” ismerik. A test alsó részét kezeljük a negatív, váltakozó nyomásterápiával. Ez a narancsbőr elleni kezelés átlagosan 30 percet vesz igénybe. A Vacustyer kezelést számtalan problémára javasolják a High Care® kozmetikusok. Ajánlhatjuk narancsbőr ellen, laza bőrre, fáradt, dagadt lábakra, visszérre vagy pókháló erekre, segíti a gyorsabb testsúly csökkenést, fogyást. De kiváló regeneráló hatása miatt sportsérülésekre is javasoljuk. Csökkenti az izomlázat, egy megterhelő edzésmunkát követően kiváló regeneráló hatása van.

A Vacustyler kezelés előnyei:

 • használatát széles körben javasoljuk: kozmetikai testkezeléseknél, sportregenerációban és gyógyításban is,
 • bizonyítottan eredményes kezelési módszere a Differenciált Cellulit Terápiának, narancsbőr kezeléseknek,
 • 30 perc alatt egyszerre javítja a nyirokkeringést és a vérkeringésünket is.

SPM VÁKUUMMASSZÁZS

A köpölyözés és a masszázs kombinációja a narancsbőr ellen

Zsírpárna kezelés, bőrfeszesítés – SPM

Ősi, tradicionális gyógyító módszerként használták a köpölyözést, melyet még ma is alkalmaznak. A High Care® Cosmetics vákuumos testkezelése során az üvegpisztolyokban keletkező vákuum, a testen „végighaladva” nyirokmasszázst, depózsír kezelést végez ott, ahol a probléma van és feszesíti a kötőszövetet. A makacs, lassan csökkenő depózsírok kezelésében nélkülözhetetlen, legyen szó akár hasi zsírpárnákról, lovaglónadrágról, combokról, karokról vagy…

Bővebben

Közel 40 éve használjuk a narancsbőr elleni kezelésekhez ezt az eljárást. A vákuumpisztolyban létrejövő negatív nyomásnak köszönhetően a speciális „üvegpisztoly” a bőr alatt található szövetet, zsírszövetet finoman beszippantja, és a masszírozó mozdulatoknak köszönhetően a bőr mélyebb rétegeit is hatékonyan átmasszírozza. Ennek a narancsbőr elleni kezelésnek a különlegessége, hogy a vendég igényei szerint állíthatjuk be a vákuum erősségét, figyelembe véve a narancsbőr állapotát, stádiumát.

A miskolci High Care® kozmetikánkban a vendégeink kedvelt kezelése, hiszen azonnal látható, érezhető változást eredményez. A vendég és a kozmetikus folyamatos kontaktusban van. A masszírozás alatt csökken a depózsír, formálódik az alak.  Speciális testkezelésekre is alkalmas, pl. toka, stria, hasi zsírpárák, lovagló nadrág kezelése.

Az SPM kezelés előnyei:

 • egyszerre valósul meg a nyirokmasszázs, a regeneráció és a depózsír kezelés,
 • ha az SPM vákuummasszázs kezelést kiegészítjük a testtekercseléssel, a hullámmasszázzsal vagy a Vacustyler kezeléssel kiváló eredményt érhetünk el a narancsbőr ellen, bármely testrészen.

SPM MELL KEZELÉS

A gyönyörű mellekért és dekoltázsért

Mellfeszesítés – operáció nélkül – SPM

Cégünk egyedülálló módszere az SPM mellaplikátorral végzett mellkezelés. A futurisztikusan kinéző „melltartóban” a vákuumhatás ritmikus intervallumokban ismétlődik. Stimulálja a nyirokkeringést és vérkeringést, aktivizálva a kötőszövet sejtjeiben az anyagcserét, melynek hatására rugalmasabbá válik a mellszövet és megemelkednek a keblek. A kezelés kellemes, 30 percig tart, kúrában hozza meg a várt eredményt. FIGYELEM! Mellkezelés előtt szűrő és/vagy…

Bővebben

Speciális applikátor kerül a mellekre, úgy, hogy a vendégeknek kényelmes legyen, majd az automatikus vezérlésű program elvégzi a dolgát. A vákuum hatására javul a bőr anyagcseréje és a kötőszövet állapota, feszessé teltté, megemelkedetté válnak a mellek.

A kezelés előnyei:

 • hatékony kezelés, kelleme érzés,
 • implantátum és operáció nélkül is látványos eredmény

SPM POPO KEZELÉS

Kozmetikai testkezelés műtét és szilikon nélkül

Popó kezelés

Új, kozmetikai testkezelés, műtét és szilikon nélkül! Felmérések igazolják, hogy a hölgyek legnagyobb alakpoblémája a fenék és a bricsesz körüli terület. A ma már egyre népszerűbb plasztikai műtéteket nem csak az ismert sztárok (Jennifer Lopez, Beyoncé, Kim Kardashian) végeztetik el. De jóval többen vannak olyanok, akik elkerülve a műtéttel járó kellemetlenségeket, inkább a természetes megoldások…

Bővebben

A hölgyek egyik legnagyobb alakproblémája a fenék és a bricsesz körüli terület. Ma már egyre népszerűbbek a plasztikai műtétek, de jóval többen vannak, akik elkerülve a műtéttel járó kellemetlenségeket, inkább a természetes megoldások, kozmetikai testkezelések hívei. A High Care® kozmetikák speciális popo-kezelése 2017. óta az egyik legkedveltebb testkezelési eljárás, amely pulzáló negatív nyomáson alapul. Mindenféle kellemetlen érzés nélkül 45 perc alatt elérjük a kívánt változást. A nagy farizomra gyakorolt vákuum hatás eredményeként feszessé válik a popó.

Előnye:

 • műtét nélkül válik a popó formássá, feszessé


SLIDE STYLER

A lágy csúszóhullám masszázs

Karcsúsítás, méregtelenítés – Slide-Styler csúszóhullám masszázzsal

Duzzadtak, nehezek a lábai? Sokat ül? Sokat áll? Visszeres a lába? – Ez a roppant kellemes masszázs orvosolja a problémákat! Nem véletlen, hogy a legkedveltebb kezelésünk. Olyan érzés, mintha 4 masszőr masszírozná egyszerre a testünket. Nincs kellemetlen érzés, fájdalom, csak nyugodt ellazulás. Gyorsítja a vér és nyirokkeringést, a salakanyagokkiürülését, ezáltal érezzük azonnal kedvező hatását. Nemcsak…

Bővebben

A mechanikus nyirokmasszázs alkalmazásának ez a módszere már a ’80-as években megszületetett. A High Care®Cosmetics Slide Stylere egy kellemes, lazító narancsbőr elleni kezelés, mely a levegő nyomását alkalmazza, lágyan, hullámszerűen masszírozza a testet, megszűnteti az esetleges lábduzzanatot, kisöpri a salakanyagokat, feszesíti bőrünket, kötőszövetünket. Csökkenti a test körfogatát. Javítja a narancsbőr állapotát.

Előnyei:

 • biztonságos és bizonyítottan eredményes kezelési módszer a cellulit és narancsbőr ellen,
 • tökéletes nyirokmasszázst végez,
 • kellemes, pihentető, relaxáló érzés.

BODYSTAR

Árammal a jó alakért

Zsírpárnák kezelése – Bodystar elektrolipolízis

Az áramimpulzusok által indikált elektrolipolízist tartják a legeredményesebb kozmetikai zsírbontó kezelésnek. Nem véletlenül, hiszen a speciális áramkoktél enzimeket aktivál, amelyek szétaprózzák a lerakódott triglicerideket, melyeket mi csak zsírpárnáknak hívunk. Kiváló kezelési lehetőség hason és combokon. Kúrában alkalmazva a legeredményesebb. A kezelés száma a probléma mértékétől függ.

Bővebben

A testkozmetikai komputerrel végzett lipolízis – zsírbontó – kezelés eredménye egyedülálló! Egy narancsbőr elleni kúra során, ha a vendégnek célzott zsírbontó kezelésre van szüksége (pl. lovagló nadrág, hasi zsírpárnák), akkor a High Care® kozmetikusa biztosan ajánlani fogja ezt a kezelést. A Bodystar készülék zsírbontó programjának köszönhetően célzott hatást tudunk gyakorolni a  depózsírokra. A zsírbontó enzimek – lipázok – aktiválása által csökken a nehezen lefogyasztható testrészek körfogata, formálódik az alak.

A testkozmetikai komputer tovább lehetőségei: célzott bőrfeszesítés, valamint a passzív izomtréning program.

Előnyei:

 • az elektrolipolízis az egyik leghatékonyabb zsírbontó kezelés


BODY WRAPPING

Aromaterápiás testtekercselés

Alakformálás, karcsúsítás – Body wrapping

A High Care® Cosmetics egyik legrégebbi kezelése, Magyarországon 1992. óta alkalmazzuk. Az eredeti, védett eljárásnak két „hamisíthatatlan alapanyaga” van, amely semmi mással nem helyettesíthető: a tiszta gyógynövényeket tartalmazó aromaterápiás Zimt (fahéj) krém, és a speciálisan erős és rugalmas légáteresztő fólia. De van még egy nagyon fontos dolog: „a tudni, hogyan …”  A kívánt hatás kizárólag…

Bővebben

A narancsbőr elleni kezelések egyik legismertebb eljárása a Body Wrapping eljárás, melyet Magyarországon kizárólag a High Care Cosmetics alkalmaz védett eljárás révén. Ez a kezelés az aromaterápia és a kompresszió együttes hatásán alapul. A bőrt az érintett területen egy aromaterápiás krémmel (Zimt-krémmel) kenjük be, majd egy hatékony, kompressziós tekercselést alkalmazunk egy speciális „lélegző” fóliával. A Body Wrapping testtekercselést jellemzően a problémás területeken használjuk (has, derék, comb, felkarok, csípő és vádlik). A narancsbőr kezelés optimális célja, hogy aktiváljuk a zsíranyagcserét, a keringést, nyirokkeringést, csökkentsük a tes

A narancsbőr elleni kezelések egyik legismertebb eljárása a Body Wrapping testtekercselési eljárás, melyet Magyarországon kizárólag a High Care® Cosmetics alkalmaz. Ez a narancsbőr elleni kezelés az aromaterápia és a kompresszió együttes hatásán alapul. A testet az érintett területen egy aromaterápiás krémmel (Zimt krém) kenjük be, majd egy kompressziós tekercselést alkalmazunk egy speciális „lélegző” fóliával. A Body Wrapping aromaterápiás testtekercselést a problémás testrészeken használjuk (has derék, comb, felkar, csípő és vádli). A narancsbőr elleni kezelés optimális célja, hogy aktiváljuk a zsíranyagcserét, a keringést, nyirokkeringést, csökkentsük a test kerületét, a narancsbőr tüneteit. A miskolci High Care® kozmetikánkban 30 éve végezzük – sikerrel – ezt az eljárást.

Előnye:

 • ezzel az eredményes, hatékony narancsbőr elleni kezeléssel, akár 1 konfekció méretet is karcsúsodhatunk.

SIMPLY RED

Forradalmi technológiának köszönhetően született meg, a legújabb zsírbontó, alakformáló, cellulit elleni spray. Hatása az ultrahangos kavitációhoz hasonló. A Simply Redben lévő növényi komplex képes lebontani a megduzzadt, salakanyagokkal telítődött zsírsejteket.
Eredményeként csökkentjük a makacs lerakódásokat, feszesítjük bőrünket.

STYLER KRÉM

A High Care Cosmetics első termékei közé tartozik. Ez a narancsbőr elleni antioxidáns, gyógynövényes krém árnikát, azulént, borostyán-kivonatot, fekete nadálytő-kivonatot és E-vitamint tartalmaz. Napi nasználatra javasoljuk narancsbőr ellen, visszerekre, kötőszövet feszesítésére.

AE STICK

Zsírégető gél. A liposzómás szérum a depózsíros testrészek célzott kezelésére alkalmas.

ALPHA MOUSSE

Narancsbőr elleni, hab állagú cellulit készítmény. Fitoösztrogén tartalmának köszönhetően 3 hét alatt látványosan javítja a narancsbőr állapotát, feszesíti a bőrt.

FORMULA STICK

A mellfeszesítés otthoni ápoló terméke. Különleges összetevője a fibrostimulin szérum, amely liposzómákba zárva mélyen a sejtekbe jutva javítja kollagén, elasztin termelődést.

COLLAMIN LIQUID

Folyékony collamin, mely 20 féle hidrolizált aminosav, B1, B6, B12 és folsav tartalmával egyedülálló a táplálék-kiegészítők piacán. A legkeresettebb High Care termék. Javítja a cellulitos, narancsbőrös bőr állapotát, erősíti a csontokat, jótékony hatással van az ízületekre, hajra, körömre. Mindennapos használatát javasoljuk idősebb korban, kúraszerű használatát pedig fogyókúrázóknak és fiatalabb korban prevenciós céllal.

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Kozmetikusunk visszahívja Önt

Visszahívást kérek