A legjobb feltöltő High Care kérm: VOLUMINA push up „filler” krém

A bőr öregedési folyamata sok-sok tényezőtől függ. Örökletes és életviteli szokásaink együttes hatása vezet az anyagcsere folyamatok lassulásához. Megjelennek az első figyelmeztető jelek: apró ráncok, mélyebb barázdák, csökkenő rugalmasság, fakult bőrszín. Csökken bőrünk térfogata, és ez megváltoztatja az egész bőr szerkezetét. 

A High Care® Cosmetics VOLUMINA arcra és testre egyaránt ajánlott krémjét a laza, megereszkedett, dehidratált, kontúrt vesztett bőr ápolására fejlesztették ki. A Volumina push up „filler”-krém különlegessége a nagy molekulájú Hyaluronsav, amely képes arra, hogy jóval több nedvességet kössön meg a bőr felszínén és a bőrben, mint egy hagyományos hyaluronsav. A Hyaluronsav nagyon népszerű hatóanyag, 21 éves kor után egyre kevesebb termelődik a szervezetben, így már fiatalabb korban is ajánlott a Hyaluron savas arckrémek mindennapos használata.

A High Care® Volumina push up feltöltő krémjének értékes összetevői között nemcsak a nagy molekulájú Hyaluronsavat találhatjuk meg, hanem olyan hatóanyagokat, mint a Glikolipid, a Szkvalán, a Wakame barna makro alga kivonat, az őszibarack gyümölcs kivonata, amelyek szinergikusan kiegészítik a Hyaluron hatását. Nagyon fontos összetevője továbbá  a Commiphora mikul kivonat, amely segíti, hogy a sejtek térfogata megnőjön, és ezáltal a ráncok kisimuljanak, feltöltődjenek.

4 ok, amiért a Volumina push up krémet ajánljuk. Mit nyer, aki belevág a használatába?

  • Hidratálttá válik az arc, nyak, dekoltázs.
  • Csökken a ráncok mélysége, már rövid időn belül (1-2 hét).
  • Használata az egész test lazább bőrfelületére javasolt (arc, nyak, dekoltázs, felkar, ,mell, kezek, laza comb belső).
  • Nagyon gazdaságos, mint minden High Care® arckrém, több hónapra elegendő (100 ml-es a kiszerelése.)

Használatát megtisztított bőrre javasoljuk reggelente, enyhén bemasszírozva. 

Megosztás