TAVASZI MEGÚJULÁS ARCKEZELÉS

Microdermabrázióval, hialuronsavas feltöltéssel, holisztikus oxigén-és fényterápiás kezeléssel. Kényeztető kézi masszázzsal, alga maszkkal …

Hogyan zajlik az arckezelés?

Száraznak, dehidatáltnak érezzük az arcbőrünket? – Akkor ez az arckezelés a legjobb választás.

01.

Egy üde, frissítő, gélszerű, mélytisztító hidratáló komplexet panthenolt tartalmazó CLEANSING GÉL-el tisztítjuk le az arcbőrt.

02.

A mechanikus szemcsékkel dolgozó bőrcsiszoló, a mikrodermabrázió, amely finoman, de nagyon hatásosan eltávolítja az arcbőr felső, elhalt rétegét, utat nyitva ezzel a kezelés során használt hatóanyagok számára.
Ha arcbőrünk esetleg fokozottan érzékeny a mechanikus hatásokra, a mikrodermabráziót a SOFT PEELLING használata váltja ki.

03.

Az extra hatóanyagoknak a bőr mély rétegeibe való bejuttatásán van a fő hangsúly. A repertoár: HYALURONSAV , ALMA ŐSSEJT szérum, intenzív bőrfeltöltő, feszesítő szérumok. – A High Care kozmetikus a bőrproblémánkra a legjobbat ajánlja!

04.

A DERMIO LED TOP HEAD búra alatt pihenhetünk 30 percet. A különleges kezelés lényege, hogy negatívan ionizált oxigént lélegzünk be, melynek egészségre gyakorolt hatása orvosilag bizonyított, bőrfiatalító hatása pedig azonnal látható, az alkalmazott fényterápia (vörös, zöld vagy kék fény) pedig még tökéletesebbé teszi a hatást.

05.

A kézi masszázsé a főszerep. A masszázshoz használt URBAN termékcsalád a legmodernebb technológiával készült antipolution termékek, amelyek hidratálnak, táplálnak, erősítik a bőr védekező képességét.

06.

Az utolsó mozzanata a csodás kezelésnek az édesvízi algát tartalmazó ALGA PAKOLÁS, amely egyszerre hidratál, feszesít és megnyugtatja az arcbőrt.

Mennyi ideig tart a hatása?

A csodás tavaszi-nyári hidratáló, bőrfeszesítő, angti aging kezelés egy 2 órás, teljes kényeztetés.

Mennyi ideig tart az arckezelés hatása?

1-1,5 hónap után újra arra vágyunk arra, hogy a High Care kozmetikában megismétlődjön a „varázslat”.

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

Testkezelés ajánló

Ajánlott High Care testkezelés

Alakformálás, karcsúsítás – Body wrapping

A High Care® Cosmetics egyik legrégebbi kezelése, Magyarországon 1992. óta alkalmazzuk. Az eredeti, védett eljárásnak két „hamisíthatatlan alapanyaga” van, amely semmi mással nem helyettesíthető: a tiszta gyógynövényeket tartalmazó aromaterápiás Zimt (fahéj) krém, és a speciálisan erős és rugalmas légáteresztő fólia. De van még egy nagyon fontos dolog: „a tudni, hogyan …”  A kívánt hatás kizárólag…

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Kozmetikusunk visszahívja Önt

Visszahívást kérek
Megosztás