Ráncfeltöltő kezelés növényi őssejttel

Tavasszal nagy szükségünk van a bőr regenerálására, feltöltésére, ezt szolgálja a legújabb arckezelésünk. Válogatott hidratáló, ránctalanító, bőrfeszesítő hatóanyagokkal, mezoterápiával, növényi őssejttel és egy csodálatos energetizáló, ránctalanító, bőrfeszesítővel, a Pure Q krémmel érjük el a tökéletes hatást.

Az arckezelés menete:

A letisztítási folyamatot a legújabb tisztító géllel: Cleansing Géllel végezzük. A tisztító gél nemcsak egy alapos tisztítást végez el, hanem vissza is hidratálja az arcbőrt. A finom, természetes szemcsézetű Soft Peeling pedig eltávolítja az elhalt felső hámréteget, majd tonizálást követően a fátyolmaszk (Pure Fleece Maszk) készíti elő arcbőrünket az újabb bőrfiatalító hatóanyagok befogadására. A maszkban lévő szalicilsav jótékony hatása, hogy megtisztítja a pórusokat, peelingez és gyulladás is csökkent egyszerre.

A High Care Budapest XIII. kerületi kozmetikában a gépi kezeléseknek nagyon fontos szerepe van. Ebben az arckezelésben a tű nélküli mezoterápiát, elektroporációt alkalmazzuk őssejt ampullával kiegészítve. Az őssejt ampulla kiváló anti aging hatású, lassítja a bőröregedést, táplálja, hidratálja a bőrt. A bőr mélyébe juttatott növényi őssejtet a Pure Q krémmel végzett energetizáló masszázs követi. A Q10-et gazdagon tartalmazó anti aging krémet a kozmetikus a mindennapos bőrápolásban is ajánlani fogja.

Kinek javasoljuk ezt az arckezelést?​

Aki azt érzi, hogy fáradt, enyhén feszülő a bőre, megviselték a téli időszak száraz, fűtött helyiségeiben eltöltött hosszú órák
Aki szeretne egy gyors, látványos bőrfeltöltő kezelést. A száraz, dehidratált, mimikai ráncos bőrrel csodát tesz a növényi őssejt (Meso-Stemcell) ampulla

Van-e ellenjavallata az arckezelésnek?

A tű nélküli mezoterápiát gyenge áramkezeléssel végzik, aki ezt kevésbé kedveli, annak ultrahang segítségével juttatják be a hatóanyagot (növényi őssejtet) a bőrébe.

Mennyi ideig tart a feltöltő arckezelés hatása?

Ennek a tavaszi feltöltő kezelésnek a hatását legalább 3 hétig érezzük.

KÉRDEZZEN KOZMETIKUSUNKTÓL

Írjon Nekünk

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Megosztás