High Care őszi arctisztító nagykezelés

Az arcbőr kitisztítása során megszabadítjuk „lélegzethez” juttatjuk arcbőrünket. Sokunknak problémásabbá vált a bőre a maszkhasználat során. Komedók, pattanások jelentek meg bőrünkön, irritálttá érzékenyebbé vált bőrünk. Az őszi arctisztító nagykezelésben ezt a problémát orvosoljuk. A legjobb hatóanyagokkal, szérumokkal, maszkokkal kezeljük a vendégeinket. Alaposan kitisztítjuk a bőrt és látványosan megnyugtatjuk a kezelés végén.

A High Care tisztító nagykezelésének menete:

A letisztítás a kezelés első lépése, melyet a legújabb High Care tisztító géllel, a CLEANSING GÉLLEL végzünk el. Újdonság, hogy a tisztító gél felvitelét egy speciális körkefés masszázs egészíti ki. A puha pamutszálas kefe kíméletesen letisztítja az arcbőrt. A tonizálás során hab állagú tonizálóval állítjuk vissza a bőr pH-ját. Majd a kezelés nagyon fontos része jön: több termék kombinációjával végezzük el az igen fontos előkészítő mozzanatokat. Itt a High Care kozmetikusunk már látja, hogy milyen problémával áll szemben. Ennek alapján vagy egy lágy proteines peelinget, a SOFT PEELINGET és egy enzimes fehérje mentes élesztőpakolást, a REVIVALT használunk, vagy a peeling mellé a 10 %-os gyümölcssav tartalmú CHARMING MASZKOT. Ez a peeling és pakolás variáció mélyen kitisztítja, előkészíti, felpuhítja az arcbőrt. Az őszi tisztító nagykezelésben a következőlépés egy roppant kellemes érzésű felpuhító masszázs, melyet a High Care két legkedveltebb termékének egyikével, a csodás illatú és állagú VIVA krémmel, vagy a BALANCE krémmel végeznek.  Miközben a High Care kozmetikus masszíroz, a kellemesen áramló gőz megteszi jótékony hatását, tökéletesen előkészíti az arcbőrt a kitisztításra.

A komedók, mitesszerek, tisztátalanságok eltávolítása után TEAFA OLAJJAL  fertőtlenítünk, majd újra visszaállítjuk a bőr pH-ját és jöhet a gépi kezelés, ami ez esetben ultrahang. Az ultrahanghoz a kozmetikus a bőrproblémának megfelelő MEDLINE AMPULLÁT választja ki.

Az ALGA MASZKOS modelázs maszk opcionálisan választható. A gumiszerűen megszilárduló édesvízi algát tartalmazó maszk „bepréseli” a bőrünkön maradó összes hatóanyagot. Alatta megnyugszik a kitisztított arcbőr hidratálttá, üdévé válik.

Befejezésként a színezett PURE TEINTURE krémet kenik föl arcunkra, amely természetes barna alga kivonatával egyenletessé, gyönyörűvé teszi az arcbőrt.

Kinek ajánljuk ezt az arckezelést?

Minden korosztálynak, férfi vendégeknek is. Egy ilyen komplex tisztító nagykezelést évente, tavasszal és ősszel mindenképpen csináltassunk.

Van-e az arckezelésnek ellenjavallata?

Nincs. A High Care kozmetikusunk pontosan tudja, hogy melyik bőrproblémára, milyen hatóanyagot válasszon.

Mennyi ideig tart az arckezelés hatása?

Akinek komoly problémát jelent az aknés bőr, azoknak a vendégeknek havonta javasoljuk, hogy járjanak arctisztításra. Kisebb probléma esetén 3-6 havonta is elegendő egy ilyen komplex arctisztítás elvégzése.

KÉRDEZZEN KOZMETIKUSUNKTÓL

Írjon Nekünk

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Megosztás