High Care Lift & Peel multiefect gyümölcssavas hámlasztó kezelés

A High Care Cosmetics nagy tapasztalattal rendelkezik a gyümölcssavas hámlasztó kezelések végzésében. A vendégek ilyenkor ősszel és télen nagyon szeretik ezt az igen látványos hámlasztó, peelingező, bőrfiatalító, ránctalanító hatású megújító arckozmetikai kezelést. Az azonnal látható, érezhető eredmény mindenkit meggyőz. Az elmúlt évek során az 55 %-os gyümölcssavas kezelés sok mindennel kiegészült. Gyakori, hogy a High Care kozmetikusunk arra kéri a vendéget, hogy előkészítésként, az intenzív hatás érdekében a 10 %-os gyümölcssavas krémet, a CHARMING MASZKOT használjuk esti krémként otthon, vagy pedig a kozmetikában – szintén előkészítésként – még microdermabrázióval is ráerősítenek a gyümölcssavas hámlasztó kezelésre.

Az arckezelés menete:

Első lépésként egy alapos letisztításban lesz részünk, amelyet a CLEANSING GÉL tisztító géllel és egy körkefés masszázzsal végez el a High Care kozmetikusunk. Ezt egy peelingezés követi a SOLF PEELING készítménnyel, melynek proteines peeling szemcséi kíméletesen megkoptatják a bőrt, vagy mikrodermabrázió mechanikus szemcséivel csiszolják, koptatják meg az arcbőrt. Azt, hogy a mi problémánkra mi a legjobb, azt a High Care kozmetikusunk tudja. Bízzunk meg benne, ő az, aki látja, mi lenne a problémánkra a legjobb megoldás.

A gyümölcssavas hámlasztást a kabinban 55 %-os komplex gyümölcssavval végezzük el, – ezt a szérumot kizárólag a kabinban használjuk, a High Care kozmetikusaink felügyelete mellett. Az 5-10 perces hatóidő után gép kezelésként ultrahangozást javaslunk, melynek célja, hogy kíméletesen megnyugtassa, visszahidratálja az arcbőrt. Ehhez a MEDLINE AMPULLA sorozatból mindenkinek, a bőrproblémájának megfelelően a legjobbat javasoljuk. Az ampullás fázis után a tápláló pakolásé a főszerep. A tengeri kollagént, fagyöngyöt, kaviárt és kollagén-aktivátort tartalmazó TIMELESS MASZKTÓL nincs is jobb! A befejező mozzanat a bőrtípusunknak megfelelő krém használata, és a fényvédelem biztosítása, amely ebben a kezelésben nagyon fontos mozzanat.

Kinek ajánljuk a gyümölcssavas kezelést?

Az őszi-téli szezonban szinte mindenkinek ajánlott. A bőr problémájától függően kúrában is javasoljuk, ami heti gyakorisággal 3-4 alkalom, majd akár fenntartó jelleggel havonta is igénybe vehetjük. Nagyon fontos, hogy a High Care kozmetikusunk ajánlásait fogadjuk meg.

Van-e a gyümölcssavas kezelésnek ellenjavallata?

Gyulladt, hámsérült bőrök esetén nem javasoljuk a kezelést. Nagyon fontos, hogy a fényvédelemről gondoskodnunk kell. A kezelés után tilos a szolárium, hiszen a gyümölcssavnak „elnyújtott” hatása van. Ez idő alatt nem javasolt a szaunázás sem, mert nagyon kiszárítja a bőrt!

Fontos viszont a kozmetikusunk által javasolt tisztító balzsam, a CLEANSING BALM használata, illetve a javasolt tápláló, ápoló krém használata, ami a legtöbb esetben a BALANCE krém vagy a TIMELESS AKTÍV MASZK.

Mennyi ideig tart a hámlasztó kezelés hatása?

Már az egyszeri alkalomnak is akár egy hónapig érezhető a hatása. Egy 3-4 alkalmas kúrának több hónapon át tartó hatása van. Az eredmény hatásosságát tovább erősíti a 10 %-os gyümölcssav tartalmú CHARMING MASZK otthoni használata.

KÉRDEZZEN KOZMETIKUSUNKTÓL

Írjon Nekünk

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Megosztás