High Care hidratáló, bőrnyugtató, bőrfeszesítő arckezelés érzékeny bőrre

Ebben a High Care arckezelésben nemcsak a különleges, gazdag hatóanyag tartalmú High Care termékek jótékony hatását tapasztaljuk meg, hanem megismerkedünk a roppant kellemes ecsetmasszázzsal, valamint több fajta High Care gépi kezelés intenzív eredményével.
A High Care kozmetikusunkkal együtt választjuk ki az ultrahang, mezoterpia vagy a legújabb oxigénes magasnyomású kezelés, az Iono Jet kezelést, amelyhez olyan értékes hatóanyagok tartoznak, mint a hialuronsav vagy a növényi őssejt.

Az arckezelés menete:

A letisztításhoz a „3 az 1-ben” CLEANSING BALM készítményt használjuk. Majd az előkészítő pakolás több fajta változatából választjuk ki a vendégeink problémájának legmegfelelőbbet: SOFT PEELINGET és REVIVALT, vagy az Iono Jet fermentált bacilusokkal végzett peelingjét.

A jól előkészített arcbőrt ezt követően hidratáljuk és tonizáljuk. Ehhez a könnyű hab állagú HYDRO MOUSSE és TONE UP együttes keverékét használjuk, a legyező ecsettel végzett, roppant kellemes masszázshoz.

Most jöhetnek a High Care gépi kezelései, amelyek a hatóanyagok mélyen a bőrbe juttatásáért felelősek. Detoxikáló, nyugtató, hidratáló és bőrfeszesítő szérumok, ampullák közül választunk. A gépi kezelés pedig az ultrahang, a mezoterápia vagy az Iono Jet plazmakezelés egyik lesz. Fogadjuk el kozmetikusunk ajánlását, ő látja, hogy az adott időben mi a legjobb bőrünk számára. Opcionális egy újabb gépi kezelés, a Dermio Led Top Head(oxigén-és fényterápia) alkalmazása, – de, ha tehetjük, ne mondjunk le róla. A külső és belső kozmetika hatása mellett egy roppant kellemes, pihentető érzésben lesz részünk, és az idei ősz slágerét, az aromaterápiával való kiegészítés jótékony hatását is megtapasztalhatjuk 30 perc alatt. 

Majd egy újabb fantasztikus pakolás következik, az irizáló, nyugtató ROSACEA MASZK. 

A befejező lépésként egy újabb nyugtató hatású arckrémet kenünk fel, melyhez ha hozzákeverjük a PURE TEINTURE színezett hidratálót, egy csodálatosan friss, üde, feszes és hidratált bőrérzésben lesz részünk.

Kinek ajánljuk ezt az arckezelést?

Az érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőr kezelésére, változó korú vendégeink számára, vagy stresszes bőrállapot esetén remek választás.

Van-e az arckezelésnek ellenjavallata?

Nincs ellenjavallat. A gépi kezelések megválasztásakor a High Care kozmetikus megbeszéli a kontraindikációt a vendéggel. Az oxigén és fényterápia alkalmazása pedig nemcsak a bőrsejteket energetizálja, hanem erősíti az immunrendszerünket, melyre a téli időszakban nagy szükségünk van.

Mennyi ideig tart egy bőrnyugtató kezelés hatása?

Egy ilyen gépi kezelésekkel „gazdagított” kezelés hatása több héten keresztül érzékelhető. Természetesen fontos a megfelelő otthoni ápoló krémek használata is, amellyel a hatást tovább nyújthatjuk. Ezek a High Care kozmetikumok a kezelésben is szerepet kaptak. Ilyen a ROSACEA MASZK, ROSACEA 24 h NAPPALI KRÉM, a HIALURONSAV, a STEMCELL őssejt szérum.

KÉRDEZZEN KOZMETIKUSUNKTÓL

Írjon Nekünk

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Megosztás