HÁMLASZTÓ AHA SAVAS ARCKEZELÉS

A legújabb elixírekkel, oxigén- és fényterápiával. Az AHA savas hámlasztó kezelés kiváló hatású a bőrfeszesítést igénylő öregedő, megereszkedett, ráncos bőrökre. Halványítja a pigmentfoltokat, és az aknés bőrök esetén is nagyon eredményes. Bőrproblémáktól függően kúra szerű kezelést javaslunk az őszi-téli hónapokban. Az arckezelés időtartama kb. 1 óra 20 perc.

Hogyan zajlik a high care kozmetikában az aha savas hámlasztó arckezelés?

Első lépésben a lágy, intenzív tisztító CLEANSING FOAM hab állagú tisztítót alkalmazzuk.

Második lépésben a TONE UP bőrnyugtató hatású tonizáló következik, ami visszaállítja a bőr PH-értékét és visszahidratálja az arcbőrt.

A harmadik mozzanatot a High Care® Cosmetics különleges AHA sav komplexével végezzük. Az LIFT&PEEL 55%-os gyümölcssav többféle alpha-hidroxi sav keveréke (alma, glikol, tejsav, urea). Hámlasztó hatása intenzív, ugyanakkor nagyon kíméletes. A High Care® gyümölcssavas koncentrátuma bejut a bőrbe: 10 perc felszívódási idő után, egyenletesen, fokozatosan fejti ki finom hámlasztó hatását. Nem okoz irritációt, kellemetlen, feszülő érzést.

A negyedik lépésben újra tonizálunk, melyhez kétféle készítményt, a TONE UP-ot és a TIMELESS A-XION-t hívjuk segítségül.

Az ötödik lépésben az ultrahangozás következik: a hatóanyag megválasztásánál azt az elvet követjük, hogy tovább fokozzuk a hámlasztás eredményét. Az anti-pigment elixír, a DARK SPOT különleges növényi kivonata a kerti zsázsa kivonat ebben nyújt segítséget. A zsázsa liposzómák halványító hatása egyedülálló, kiváló antioxidáns, hatékonyan gátolja a melanin képződést.

Befejező pakolásként a TIMELESS család ACTIVE MASK-ját használjuk, amely kollagén aktivátor, kaviárt és értékes fagyöngy kivonatot tartalmaz, táplálja, hidratálja és védi bőrünket.
Már csak az utolsó mozzanat van hátra a High Care® Cosmetics hámlasztó arckezeléséből, ez pedig nem más, mint a ma már nélkülözhetetlen fényvédelem: jöhet az UV+CARE SPF 50 fényvédő!

Kinek ajánljuk a hámlasztó AHA savas arckezelést?

Minden korosztálynak, bőrproblémákkal küzdőknek.

Mennyi ideig tart a hámlasztó AHA savas arckezelés hatása?

Bőrproblémáktól függően kúra szerű kezelést javaslunk az őszi-téli hónapokban. Ezzel és megfelelő házi ápolással, további alkalmi fenntartó kezelésekkel hosszú távon megőrizhető az elért eredmény.

Van-e a hámlasztó AHA savas arckezelésnek ellenjavallata?

Nincs. A High Care® szakképzett kozmetikusai pontosan tudják, hogy melyik bőrproblémára, mi a leghatásosabb.

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Kozmetikusunk visszahívja Önt

Visszahívást kérek
Megosztás