FIRST LADY EXKLUZÍV

Szuper extra anti aging kezelés bőrcsiszolással, őssejt szérummal, mezo-, oxigén-és fényterápiával, platina masszázzsal. Ez a „legek” kezelése a legújabb, legjobb, leghatásosabb eljárások és hatóanyagok kombinációja! Egy olyan szuper kényeztető és bőrfiatalító eljárás, amelyben mindent megkap az arcunk és dekoltázsunk, plusz a kényeztetéssel a lelkünk is. – Ki ne vágyna arra, hogy egyszer kiszakítson a mindennapok „mókuskerekéből” 2 órát és rábízza magát egy hozzáértő High Care specialistára, akinek a kezében van mindaz, ami nekünk jó érzést, megfiatalodást, testi, lelki feltöltődést okoz. Igen! Lehetünnk mi is First Lady-k!

Hogyan zajlik a kezelés?

Egy hab állagú tisztító bemasszírozását követően (Cleansing Foam) megtisztítjuk az arcot és a dekoltázst. Mikrodermabrácziós bőrcsiszolással eltávolítjuk a fáradt, „elszarusodott” felső bőrréteget. Már ennyitől is azt érezzük, mintha éveket fiatalodtunk volna, hiszen bőrünk megszabadul minden káros környezeti hatás okozta mellékhatástól, – újra tiszta és lélegzik! A tű nélküli mezoterápiás eljárásunkkal (elektrophoresissel) a bőrsejtekhez juttatjuk a megfiatalító növényi őssejtünket (Mezo Stemcell ampulla), amelyet egy különleges svájci almafajtából készítettek. A mezoterápiát követően a 2018-as év újdonságainak nagyszerű hatását élvezhetjük 30 percen keresztül egy speciális, áttetsző búra alatt, melybe folyamatosan áramlik az értékes bőrfiatalító, energiával dúsított oxigén, amely kiegészül a fényterápiával. A „csodakúraként” emlegetett Led Top Headben 3 szín közü választ a kozmetikus. Mind a három színnek a hatása a bőrre tudományosan bizonyított:

  • vörös fény: javítja a kollagén képződést, feszesít.
  • zöld fény: regenerál, nyugtat, immunrendszert erősít.
  • kék fénnyel pedig a bőrproblémákat javítjuk (akne, pikkelysömör, stb.)

A kezelési idő leteltével pedig egy hatóanyagos arc-és dekoltázs masszázsban részesülünk, amelyet Platinum „gyöngyök”-kel (Pure Platinum Extrem Pears),  és Platinum krémmel végzünk. A két termék egyszerre hat a bőr külső és belső öregedésének lassítására. Értékes, tápláló összetevőinek –  mint a ceramidok, peptidek, ránctalanító növényi botox (Argireline) kolloid platina, barnamoszat kivonat – köszönhetően egy valóságos hatóanyag „bombát” kapunk.

Kinek javasoljuk

» Ha egy kényeztető, nagyhatású bőrfiatalító kezelésre vágyunk
» Különleges alkalmak előtt (bálok, esküvők)
» Ha szeretnénk valakit meglepni egy extra kozmetikai kezeléssel, akár ajándékként is remek választás alkalmakra, ünnepekre

Kezelés eredménye

» Extra módon tápláljuk a bőrt.
» Csökkentjük a ráncokat.
» Láthatóan éveket fiatalítunk vendégeink bőrén.

Mennyi ideig tart a hatása?

Egy kezeléssel másfél hónapig elegendő tápanyagot biztosítunk bőrünknek.

Miért ezt válasszam?

A nagyon sok értékes kezelésből valóban nehéz választani, de ez a kezelés azok közé tartozik, melyet egyszer meg kall tapasztalnunk! Nem véletlen a név választás sem. Legyünk mi is „First Lady”-k.

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Kozmetikusunk visszahívja Önt

Visszahívást kérek
Megosztás