Arckezelések ára

ENERGETIZÁLÓ ARCKEZELÉS

Vákuummasszázzsal, oxigén-és fényterápiával, C-vitaminos pakolással …

A komplex arckezelés célja: bőrfeltöltés vitaminokkal, vérkeringés fokozás, kollagén termelődés fokozás. A nagyon látványos eredményt, válogatott, természetes hatóanyagokkal és két, csak a High Care kozmetikában végzett gépi kezeléssel érjük el.

Hogyan zajlik a kezelés?

01.

Az immunrendszert erősítő, energetizáló, csodás illatú és hab állagú CLEANSING FOAM tisztítót alkalmazzuk. Majd egy lágy, proteines peelinggel, a SOFT PEELING-gel szabadítjuk meg az arcbőrt az elhalt hámsejtektől. A tonizálást hab állagú TONE UP -pal, ecsetmasszázzsal végezzük.

02.

A mélytisztító enzimes C-vitaminnal felturbózott pakolás, a REVIVAL következik, amely mélyen kitisztítja a pórusokat, egyenletessé teszi a bőrképet.

03.

Ebben az arckezelésben hansúlyos rész az SPM vákuummasszázs, melyet az arcon, nyakon és dekoltázson végzünk. A vákuummasszázzsal végzett nyirokmasszázs, vérkeringés fokozás és bőrfeszesítés egy rendkívül hatékony, látványos kellemes kezelés.
Az arcbőr élettelivé válik, az apróbb mimikai ráncok kisimulnak. Hosszantartó eredményt érünk el.

04.

Az oxigén-és fényterápiás eljárás a DERMIO LED TOP HEAD kezelés a következő mozzanat. Minden sejtünk a megújuláshoz az oxigénből nyeri az energiát, így a bőrsejtek is. Ebben az arckezelésben bőven lesz részünk benne. A műtét nélküli bőrfiatalítás legjobb kombinációját kapják meg a vendégek. Nincs mellékhatás, kellemetlen érzés. Az oxigén-és fényterápiás búra alá egy extra hatóanyag is kerül: a KOLLAGÉNES KRISTÁLY MASZK, melynek gazdag hialuronsav tartalma tökéletes táplálást és hidratálást nyújt az arcbőrnek.

Mennyi ideig tart a hatása?

1,5 órás a kezelés.

Milyen eredménye van az arckezelésnek?

Egy ilyen komplex energetizáló kezelés hatása, eredménye 1,5 – 2 hónapig megmarad.

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

Testkezelés ajánló

Ajánlott High Care testkezelés

Karcsúsítás, méregtelenítés – Slide-Styler csúszóhullám masszázzsal

Duzzadtak, nehezek a lábai? Sokat ül? Sokat áll? Visszeres a lába? – Ez a roppant kellemes masszázs orvosolja a problémákat! Nem véletlen, hogy a legkedveltebb kezelésünk. Olyan érzés, mintha 4 masszőr masszírozná egyszerre a testünket. Nincs kellemetlen érzés, fájdalom, csak nyugodt ellazulás. Gyorsítja a vér és nyirokkeringést, a salakanyagokkiürülését, ezáltal érezzük azonnal kedvező hatását. Nemcsak…

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Kozmetikusunk visszahívja Önt

Visszahívást kérek
Megosztás