X-MAS BODY

Exkluzív, kényeztető, alakformáló ünnepi testkezelés.

Testünkkel, bőrünkkel egész évben törődnünk kell! A High Care® Cosmetics egyedi alakformáló eljárásai, narancsbőr elleni kezelései által jól érezzük magunkat bőrünkben, elégedettek leszünk alakunkkal. A komplex testkezelésben legnépszerűbb kezeléseinket (az SPM vákuummasszázst, az aromaterápiás Body Wrappinget és az arc és dekoltázsra irányuló oxigén- és fényterápiás kezelést) kombináltuk.

A kezelés időtartama kb. 2 óra

Hogyan zajlik az ünnepi testkezelés?

Három lépésben végezzük a kezelést.

1. lépés: Az ősi, tradicionális köpölyöző masszázstechnika, melyet 30 év alatt Magyarországon is a legtökéletesebb vákuummasszázsra fejlesztettünk. A lábak, has, hát, csípő kezelésével fokozzuk a nyirokáramlást, kezeljük a zsírpárnákat ott, ahol a probléma fennáll, és feszesítjük a bőrt.
2. lépésben: A karácsony illata lengi be a kezelő kabint: következik az aromaterápiás, kompressziós testtekercselés, a Body Wrapping. Az ünnepi kezelés különlegessége, hogy a fahéjkrémhez ráadásként C-vitamint is teszünk. Ezzel még intenzívebbé tesszük a kezelést, javítjuk a kollagén termelődést.
3. lépés: Mialatt a kellemesen meleg, szoros fóliában pihenünk, az arcról és dekoltázsról sem feledkezünk meg! Oxigén- és fényterápiás kezelést adunk vendégeinknek, mely energiával tölti fel a testet és a lelket. Szépség kívülről, egészség belülről!

Kinek ajánljuk a kezelést?

Bárkinek, aki szeretne egy alapos vákuummasszázst, alakformálást. Lehetőség van egyszeri alkalmas kezelésre, de jó alkalom arra is, hogy belevágjunk egy eredményes kúrába. Egy kisebb kúra 3-5 alkalmas. Akár egy konfekcióméretet is csinosodhatunk az ünnepek előtt vagy után. A Weyergans High Care® Cosmetics kezelései a bizonyítottan eredményes kezelések közé tartoznak. Szakképzett, tapasztalt kozmetikusaink, cellulit terapeutánk garanciái a sikernek.

Milyen eredményt várhatunk a kezeléstől?

A kezelés után a megfelelő folyadék fogyasztás mellett azonnal érezzük a hatást.

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Kozmetikusunk visszahívja Önt

Visszahívást kérek
Megosztás