Narancsbőr elleni kezelés

Narancsbőr elleni kúrák személyre szabottan

A High Care® Cosmetics 1992 óta végez Magyarországon egyedülállóan cellulit narancsbőr elleni kezeléseket és alakformáló kezeléseket, – specialistái vagyunk ennek a problémának.

A Differenciált Cellulit Terápia (DCT®) a cég szabadalmazott eljárásait foglalja össze. Hisszük és tudjuk, hogy a narancsbőr problémát nagyon sok tényező befolyásolja, csak is differenciált módon és egyénre szabottan lehet sikereket elérni. Mindennek az alapja pedig az, hogy pontosan feltérképezzük a vendég problémáját, majd összeállítsunk egy egyénre szabott cellulit, narancsbőr kúrát és életviteli tanácsokat adjunk.

A Miskolci High Care® kozmetikában a KISS-programra „keresztelt” anamnézisében minden lényeges információt rögzítünk (cellulit stádiuma, kötőszövet állapota, testsúly, étkezési és  folyadék fogyasztási szokások, gyógyszer szedése, stb.).  Majd a számítógép – az alkalmazott eljárások alapján – összeállítja a legjobb cellulit, narancsbőr kúra javaslatot, továbbá javaslatot tesz a kezeléseket segítő otthonápoló krémekre, cellulit elleni vagy zsírégető termékekre, étrendkiegészítőkre.  Az objektivitás egyértelmű! Az eredmény pedig garantált!

Amit vendégeink a legjobban szeretnek:

  • A SLIDE STYLERhullámmasszázs egy nagyon kellemes kezelés. Relaxál, megnyugtat, ugyanakkor rendkívül jó a salakanyagok kiválasztásának meggyorsítására, hajszálerek kezelésére. Feszesíti a bőrt a kezelt felületen, formálja az alakot. Centiméterekben mérhető testkerület változást hoz.
  • A VACUSTYLER világűr-technológiás cső, egyszerre kezeliaz egész altestet, a vákuum hatására javul a keringésünk, gyorsul a fogyás, feszesedik a bőr, csökken a testkerület. Javul a cellulitos bőr állapota.
  • Az SPM vákuummasszázst nagyon szeretik vendégeink. 40 percen keresztül a kézi vákuummal kifejezetten a problémás területeket vesszük célba (hasi zsírpárna, lovaglónadrág, stb.). A legújabb kezelések közé tartozik a mell és popó kezelése egy speciális applikátorral. Eredményként a kezelt testrészek has, mell, popó láthatóan feszessé válik.
  • Amit talán a legtöbben ismernek a BODY WRAPPING testtekercselés. Azt azonban kevesen tudják, hogy az eredeti technológiát csak a High Care cellulit-terapeutái végezhetik! Itt minden egyes fóliarétegnek és az eredeti krémnek nagyon fontos szerepe van! Nagyon hatásos, cm-ekben mérhető a változás testünkön. Formálja az alakot, feszesíti a bőrt.
  • Végül, de nem utolsó sorban a DETOX BODY oxigénion terápiának a jelentősége napjainkban még inkább felértékelődött. Az oxigénionok természetes úton csökkentik a kötőszövetben lerakódott savakat. Normalizálódik a bőr pH-ja, javul a kötőszövet feszessége. Ha még az oxigénion búrát is a fejünkre teszik, akkor a belégzéssel erősítjük immunrendszerünket, egy jót relaxálunk. Növeljük a boldogsághormonokat szervezetünkben.

Mennyi narancsbőr elleni kezelésből áll egy kúra?

Egy kúra 5-8-10-15 alkalom. Egy alkalommal általában 2 fajta kezelést párosítanak pl. Vacustyler + Body Wrapping. Egy ilyen kezelés kb. 1,5 órát esz igénybe.

Mennyi ideig tart egy kúra hatása?

Ha hajlandóak vagyunk arra, hogy emlékeztető kezelésen is részt vegyünk havonta 1 alkalommal, akkor biztos, hogy 1 évet követően kisebb kúrára lesz szükségünk.

Mit várhatok egy kúrától?

Centiméterekben mérhető, konfekció méret csökkenést. Feszesebb bőrt, látványos javulást a problémás területeken. A fogyás is jellemző, kg-ban mérhető a csökkenés, de ennek mértéke a táplálkozástól is nagyban függ.

Milyen összeg egy kúra?

Ezt nagyon sok minden befolyásolja, pl. a kezelés típusa, az alkalmazott hatóanyagok, a kezelési alkalmak. De jó támpont lehet, hogy egy kezelés ára 5.500.-Ft-tól indul. Tehát biztos megfizethető annak, akinek számít az egészsége, hiszen tudjuk, hogy a cellulit-kúrák jelentősen kitolják a lábbetegségek kialakulásának kockázatát. Ezért is a szlogenünk: „Jó alak, jó egészség”.

KÉRDEZZEN KOZMETIKUSUNKTÓL

Írjon Nekünk

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Megosztás