ARCTISZTÍTÓ KEZELÉSEK

Az arcbőr kitisztítása során megszabadítjuk bőrünket az elhalt, elszarusodott, száraz bőrrétegtől, mitesszerektől, pattanásoktól. A legjobb High Care hatóanyagokkal, szérumokkal kezeljük az arcbőrt és olyan gépi kezelésekkel egészítjük ki az arctisztító kezelést, amely vendégünk bőrtípusának, problémájának a leghatásosabb: SPM vákuummasszázs, ultrahang vagy mezoterpia.

Az arckezelés menete:

A letisztítás a kezelés első lépése, melyet a CLEANSING BALM „három az egyben” tisztító balzsammal végzünk. A tisztító balzsam kíméletesen tisztít, majd a TONE UP tonizáló állítja vissza a bőr pH-ját. Ezt a mozzanatot a lágy, proteines peeling, a SOFT PEELING-gel történő radírozás követi, majd a mélytisztításon a sor. A REVIVAL fehérje mentes élesztő tartalma enzimes mélytiszítóként működik. A jól előkészített arcbőr kitisztításán a sor, melyet „nyomkodással” érnek el a kozmetikusok. Ezután jön, amit csak a High Care tud.

A kitisztítás, fertőtlenítés után egy speciális gépi kezelés következik, amely lehet az SPM arcvákuum, ultrahang vagy mezoterápia. Mindegyik High Care® gépi kezelés szerepe megvan. Az SPM kezelést abban az esetben ajánlják, ha a tisztítás mellett a bőrfeszesítés is nagyon fontos. Az ultrahangot pedig akkor, amikor érzékenyebb bőrű a vendég. Minden egyes arctisztító nagykezelésben nagy szerepe van a speciális nyugtató, gyulladáscsökkentő ampulláknak, valamint úgyszintén, csak a High Care®-ben alkalmazott oxigén-és fényterápiának, a Dermio Led Top Head-nek, mely az oxigén és fényhatásnak köszönhetően teljesen megnyugtatja a kitisztított arcbőrt.

Kinek ajánljuk az arctisztító kezelést?

Minden korosztálynak, férfi vendégeinknek is.

Van-e az arctisztító kezelésnek ellenjavallata?

Nincs. A High Care® szakképzett kozmetikusai pontosan tudják, hogy melyik bőrproblémára, mi a leghatásosabb.

Mennyi ideig tart az arctisztító kezelés hatása?

Aknés bőr esetén 3-4 hetente javasolt az ismétlő kezelés. Jótékony hatása van minden bőrtípusnál, ha évente 1-2 alkalommal elvégeztetünk egy arctisztítást.

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Kozmetikusunk visszahívja Önt

Visszahívást kérek
Megosztás