ALGATÍV ZEN – hidratáló, tápláló, bőrnyugtató kezelés

A másfél órás hidratáló, bőrfeszesítő, kényeztető High Care® arc és dekoltázs kezelés során tápanyagokkal, a környezeti ártalmaktól védő antipollution hatóanyagokkal töltjük fel a bőrt. A kezelés ideje alatt a teljes ellazulás, a bőr tökéletes megnyugtatása a cél.

Hogyan zajlik a bőrnyugtató kezelés?

A másfél órás hidratáló, bőrfeszesítő, kényeztető High Care® arc és dekoltázs kezelés során tápanyagokkal, hatóanyagokkal töltjük fel a bőrt. A kezelés ideje alatt a teljes ellazulás, a bőr tökéletes megnyugtatása a cél. Eltűnnek az arcbőr irritációs nyomai, csökkennek a ráncok, feszessé válik az arcbőr.

A bőrt több lépcsős tisztításnak vetjük alá. A mélytisztításról egy speciális enzimes pakolás gondoskodik, a REVIVAL, melyhez tiszta C-vitamin port keverve érjük el, hogy a tisztítással együtt egy kellemes vérkeringés fokozás is megtörténjen. Az ultrahangozás hatóanyaga az ACTIVE DETOX ampulla, amely az egyik legjobb méregtelenítő és hidratáló komplex. A koncentrátum az ultrahanggal kiegészítve megköti a nedvességet, hosszan, tartósan hidratál. Főbb összetevői: a hyaluronsav és  alga kivonatok.

Ennek a kezelésnek a legfontosabb hatóanyagai az URBAN antipollution termékcsalád értékes összetevői: az Algatív Zen® és az OsmopurTM komplex.

  • Megvédik bőrünket a környezeti ártalmakkal szemben,
  • erősítik a bőr védekező képességét az elektro-szmoggal szemben,
  • közvetett módon véd az UV káros hatásaitól.

A 21. század kozmetikai termékcsaládja hidratáló, tápláló, bőrfeszesítő, bőrvédő tulajdonságai által. A termékcsalád tagjai szinergikusan kiegészítik egymást. Az ultrahangot az URBAN SERUM használata követi, majd egy gazdag hatóanyag tartalmú kényeztető arc-és dekoltázs masszázs következik. Végezetül egy algás oxigén maszk kerül fel, mely minden értékes hatóanyagot szinte „bepasszíroz” a bőrbe.

Kinek ajánljuk az Algatív Zen kezelést?

Stresszes, fáradt bőrű vendégeinknek, akik azt érzik, hogy nagyon szükséges lenne egy fokozott hidratálásra, táplálására.
Azoknak, akik sok időt töltenek számítógép előtt, sokat használják a mobiljukat, hiszen a kékfény, a nagyon sok elektromos eszköz, ami körbe vesz minket, nagyon sok károsodást okoz a bőrnek, romlik a kollagén termelődése. Kialakulnak a ráncok, sápadttá, fakóvá válik a bőr.

Mennyi ideig tart az arckezelés hatása?

Egy ilyen intenzív gépi kezelésekkel megtámogatott arckezelésnek a hatását 3-4 héten keresztül érezhetjük.

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Kozmetikusunk visszahívja Önt

Visszahívást kérek
Megosztás